(VIDEO) U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradao bivši trener Marija Mandžukića: ‘Težak dan za sve mještane i nogometnu organizaciju’

Foto: Snimka zaslona

Dvadesetak kilometara od Slavonskog Broda, u Lužanima, dogodila se teška prometna nesreća, koja je, nažalost, završila tragično. Naime, u četvrtak ujutro sudarili su se BMW i Peugeot.  Dijelovi automobila bili su razbacani po cesti i do stotinjak metara od sudara, piše portal 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama koje je objavila policija nesreću je skrivio 18-godišnji vozač Peugeota koji je prešao u suprotnu traku i izravno se sudario s BMW-om u kojem je bio Vinko Bartolović (60), tajnik nogometnog saveza Brodsko-posavske županije. Radi se o čovjeku koji je dugo vremena trenirao i tamošnje niželigaše i ostavio dubok trag u nogometu. Svojedobno je trenirao i hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića.

Naime, Vinko Bartolović, vodio je i juniorsku momčad Marsonije, u juniorima je tada igrao, kako smo spomenuli, i Mario Mandžukić. Bartolović je bio jedan od prvih trenera Mandžukiću. Prve seniorske korake Mandžukić je napravio  baš u Marsoniji u rodnom Slavonskom Brodu. Iz Marsonije Mandžukić je prešao u NK Zagreb, dok je u Dinamo prešao 2007. godine, nakon što je napustio Zagreb, otišao je u Wolfsburg, zatim Bayern, Atletico i Juventus u kojem igra i danas i s kojim je osvojio Serie A te Talijanski kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ovo je težak dan za sve mještane i nogometnu organizaciju u županiji. Vinko je bio veliki čovjek, cijeli je život i radni vijek posvetio sportu, nogometu, rekreaciji, svemu što se sa tim u vezi u našoj županiji događalo. Bio je omiljen i jako pozitivan”, za portal 24 sata rekao je Dubravko Galović, predsjednik Županijskog nogometnog saveza i član IO HNS-a koji je došao na mjesto nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.