(VIDEO) Toliko je oduševljen himnom Lige prvaka, da je pjevao…

Foto: Snimka zaslona

Engleski nogometni reprezentativac Kyle Walker ne skriva činjenicu da mu je drago što igra Ligu prvaka, kao najjaču klupsku nogometnu ligu na svijetu. Walker je odlučio javno zapjevati poznatu himnu ovog skupog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Walker je inače desni bek Tottenhama, kluba u kojem je svoju punu afirmaciju stekao i Luka Modrić, koji je odigrao cijelu utakmicu protiv Monaca na otvaranju Lige prvaka koju je izgubio njegov klub. Za Monaco inače brani reprezentativni hrvatski vratar Danijel Subašić. Naime, 26-godišnji Englez je zapjevao himnu Lige prvaka, pogledajte kako mu je to išlo.

Nije, nažalost, baš glazbeno talentiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.