(VIDEO) Trener Juventusa iznenadio sve: Povratak Marka Pjace već za derbi protiv Rome!

Foto: Twitter/Juventus

Napokon se vraća Marko Pjaca, naime, za subotnju utakmicu protiv Rome, koja će naravno biti derbi susret Serie A, hrvatski reprezentativac vraća se u momčad, kandidirat će za utakmicu, no, naravno, nije sigurno hoće li dobiti priliku zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Juventusa Massimiliano Allegri iznenadio je mnoge činjenicom da je Pjacu stavio na popis onih koji bi mogli igrati s obzirom kako 20-godišnji hrvatski reprezentativac nije igrao od desetog mjeseca. Posljednju utakmicu Pjaca je igrao 2. listopada i prema tadašnjim prognozama bilo je gotovo nemoguće reći da će se Pjaca vratiti ove godine.  Hrvatski nogometaš sudjelovao je u pobijedi svog kluba 3:0 protiv Empolija, a onda se suočio s neugodnom ozljedom.

(VIDEO) Sjajna vijest uoči Božića: Povratak Marka Pjace!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac svoj puni trening je odradio sa suigračima prije tri dana, očito je trener zadovoljan njegovim učinkom na treningu budući kako ga je uvrstio u momčad za veliki derbi  protiv Rome za koji konkuriraju:

Vratari: Buffon, Neto, Audero

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana: Barzagli, Chiellini, Alex Sandro, Lichtsteiner, Evra, Rugani, Benatia

Vezni red: Hernanes, Khedira, Pjanić, Lemina, Asamoah, Marchisio, Sturaro, Cuadrado

Napad: Pjaca, Dybala, Higuain, Mandžukić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.