(VIDEO) Triler završnica na Poljudu: Hajduk oštećen za čisti jedanaesterac?

Foto: Snimka zaslona

U sjajnoj triler završnici velikog derbija na Poljudu između Hajduka i Dinama, koji je završio 2:2, s tim da su čak tri gola pala u posljednjim minutama, jedan iz jedanaesterca, dogodila se i jedna sporna situacija koja je itekako utjecala na rezultat. Je li Hajduk oštećen za ”čisti jedanaesterac”, kako pišu pojedini mediji? Čak ni Ante Erceg, koji je ”srušen” u kaznenom prostoru, nije 100 posto siguran, on je rekao kako ”misli da ga je protivnički igrač gurnuo…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u petoj minuti sudačke nadoknade kada je dvostruki Hajdukov strijelac Erceg pao u šesnaestercu nakon duela sa Sigalijem, sudac Pejin se nije oglasio, a je li bio u pravu procijenite sami u priloženom video uratku. Erceg se sjurio prema Pejinu, držeći se za glavu, ali ovaj se nije oglasio, pišu Sportske novosti, koje donose naslov koji sugerira da je Hajduk oštećen za čisti jedanaesterac.

Foto: Snimka zaslona

Kako smo spomenuli, samo dvije minute ranije sudac utakmice dosudio je opravdano kazneni udarac nakon prekršaja Stojanovića na Almeidi. Očito da je sudac smatrao kako bi dva jedanaesterca u dvije minute ipak bila previše?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.