(VIDEO) Tučnjava navijača u Zagrebu: Torcida napala BBB, privedeno 25 osoba

Foto: snimka zaslona

Masovna tučnjava odvijala se oko 15 sati kod Trešnjevačke tržnice.

”Od 15:15 sati u kratkom vremenu na 192 policija je zaprimila više poziva građana koji su dojavljivali informacije o tučnjavi dviju suparničkih grupa navijača na području Trešnjevke, a ujedno i o paljenju baklji te uništavanju inventara ugostiteljskog objekta.

Odmah po tim dojavama, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke postupali su na mjestu događaja i do ovog trenutka priveli ukupno 25 osoba. Od toga je 20 osoba iz gostujućeg navijačkog kluba i 5 iz domaćeg navijačkog kluba.

Utvrđuju se okolnosti ovog događaja, a policijski su službenici na mjestu događaja te i dalje postupaju”, priopćili su iz PU zagrebačke.

Naime, prema neslužbenim informacijama sukobile su se dvije strane. Maskirani muškarci zasuli su terasu stolovima i stolicama, a druga skupina se ‘zabarikadirala’ u prostoru lokala pišu 24sata.

Navodno su u kafiću na Trešnjevci bili Bad Blue Boysi koji su se spremali na utakmicu Futsal Dinama, kad je stalo nekoliko kombija u kojima su bili ‘torcidaši’ koji su potom napali ‘boyse’.

Izvor: narod.hr/24sata