(VIDEO) Uoči boksačkog spektakla u Anaheimu: Odrađeno vaganje, Stipe Miočić iznenadio s obzirom da nikad nije bio lakši u UFC-u

Foto: Facebook

U noći sa subote na nedjelju na rasporedu je veliki meč za naslov teškaškog prvaka između prvaka Daniela Cormiera i izazivača Stipe Miočića, odrađeno je i službeno vaganje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tome Daniel Cormier je oko dva i pol kilograma teži od Stipe Miočića, naime, Cormier je na 107,2 kilograma, to je više od četiri kilograma lakše nego za prvi meč protiv Miočića kad je imao 111,5 kilograma. S druge strane Stipe Miočić ima 104.5 kilograma, odnosno pet i pol kilograma manje u odnosu na meč od prošle godine kada je Miočiću Cormier nokautom uzeo naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba za naslov teškaškog prvaka u Anaheimu trebala bi početi oko šest sati ujutro po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.