(VIDEO) Vatreni se ujedinili i snimili poruku: ‘Ostanite doma!’

Foto: snimka zaslona, montaža narod.hr

Hrvatski reprezentativci i izbornik Zlatko Dalić snimili su video s uputama za ponašanje tijekom pandemije koronavirusa, sa završnom porukom koja je jednako važna koliko je i jednostavna – ostanite doma!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Luka Modrić, dokapetan Ivan Rakitić i ostatak Vatrenih trebali su danas otputovati u Dohu na prijateljski turnir, ali umjesto toga provode vrijeme kod kuće sa svojim najbližima zbog pandemije koronavirusa.

Imajući u vidu ozbiljnost situacije, Vatreni su odlučili snimiti video te u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo poslati upute kako se zaštititi tijekom ove pandemije s jasnom porukom za kraj, koju je uputio kapetan reprezentacije i najbolji igrač svijeta 2018. godine, Luka Modrić: “Ostanite doma!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, HNS je već pokazao razumijevanje za ozbiljnost situacije rano reagiravši s odgodom svih nogometnih natjecanja, a delegacija Saveza na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom i izbornikom Zlatkom Dalićem odlučila se za dobrovoljnu samoizolaciju nakon što su u Amsterdamu boravili na istom događaju sa zaraženim predsjednikom Srpskog nogometnog saveza. Pozivamo sve građane i organizacije na maksimalnu odgovornost, ozbiljnost i poštivanje svih mjera koje propisuju nadležne državne institucije kako bismo zajedno što prije prebrodili ovu krizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.