(VIDEO) Velika pobjede ukrajinskog kluba: Kako su navijači Šahtara dočekali Darija Srnu protiv Rome!

Foto: Snimka zaslona

U prvom susretu osmine finala Lige prvaka nogometaši Šahtara na zamjenskom su terenu u Kharkivu s 2:1 svladali talijansku Romu, iako su gosti vodili na poluvremenu 1:0. Pobjeda ukrajinske momčadi tim je vrednija jer je izborena bez važnog igrača, bivšeg kapetana Vatrenih Darija Srne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod Srne recimo kako je on s tribina pratio veliki okršaj svog kluba protiv za mnoge favorita iz Italije. Bivši Vatreni kapetan se na zamolbu navijača Šahtara slikao s nekima od njih prije nego li je došao do svog sjedišta na tribini što je navijače najboljeg ukrajinskog kluba, naravno, oduševilo. Srna je ionako oduvijek bio jedan od miljenika navijača Šahtara.

Podsjetimo, početkom veljače Dario Srna je i službeno  suspendiran do konca tekuće natjecateljske sezone Lige prvaka. Bivši hrvatski reprezentativac je suspendiran zbog navodnog korištenja nedopuštenih sredstava. Srna je negirao je da je uzimao doping te je poručio kako će se nogometu vratiti tek poslije razrješenja svog statusa, odnosno, kad dokaže da nije kriv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U devetom mjesecu prošle godine Dario čuo vijest koja ga je šokirala, naime, u trećem mjesecu te iste godine nakon utakmice protiv talijanskog Napolija pao je na dopinškom testu, nakon čega se povukao iz profesionalnog nogometa, ali nije i definitivno rekao zbogom nogometu.

Podsjetimo, rok za zaključenje postupka, koji vodi  Nacionalni antidopinški centar Ukrajine, je  22. ožujka 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.