(VIDEO) Vrsaljko je pravi heroj koji je spasio Torresa

Foto: Twitter

Nastala je tišina u 85. minuti utakmice Deportiva i Atletica nakon što je Fernando Torres beživotno pao i glavom udario u travnjak. Igrači obje momčadi nisu mogli ni gledati stravičan prizor, no Šime Vrsaljko i Gabi nisu dvojili ni sekunde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah su mu krenuli vaditi jezik iz grla kako se ne bi ugušio. Torres je refleksno čak i ugrizao Gabija, ali su uspjeli spasiti život dok nisu dotrčale liječničke ekipe.

“Zaista je nevjerojatno kako su reagirali u tako šokantnom trenutku. Šime je napravio fantastičan posao”, rekao je liječnik Deportiva koji je prvi došao do Atleticova napadača.
Vrsaljkova reakcija oduševila je navijače Atletica, koji su mu na Twitteru poslali na desetke poruka podrške i zahvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni su naši heroji”, “Vrsaljko je Torresu spasio život”, “Šime je igrač utakmice”, neki su od komentara.

El Nino se nakon nekoliko sati sam javio na Twitteru i rekao da je dobro. Prenoćio je u bolnici nakon čega bi trebao biti pušten kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.