(VIDEO) Zadovoljan igrom, ali…: Reakcija Slavea Bilića nakon što je u londonskom derbiju njegova momčad zamalo stigla do senzacionalnog preokreta!

Foto: Twitter/West Ham

Nogometaši West Hama, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u dramatičnom londonskom derbiju izgubili su od Tottenhama. Bilićeva momčad bila je na korak do senzacionalnog preokreta. Naime, bivša momčad Luke Modrića vodila je 3:0, da bi u završnici West Ham pritisnuo Tottenham, no, Spursi su se s igračem manje uspjeli obraniti. Primili su dva gola, no, ne i treći, iako je West Ham u samoj završnici imao dvije akcije za 3:3. Kakav bi to ludi preokret bio da su uspjeli?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza hrvatski stručnjak nije krio koliko je razočaran rezultatom, iako igrom i  ne mora toliko biti razočaran.

“Razočarani smo rezultatom. Počeli smo jako dobro, dobro se branili i nismo im dali prostora. Prije prvoga gola imali smo dosta šansi i onda je uslijedila pogreška i kazna. Ma po igri, prvo poluvrijeme nije bilo ni blizu 0:2, koliko je stajalo na semaforu!”, rekao je bivši hrvatski izbornik, kome ove sezone ne ide kako je mislio da bi moglo. Neki govore o sve izglednijoj smjeni bivšeg izbornika Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vratili smo se i nakon isključenja Auriera pritisnuli ih, došli do 2:3. Utakmica je bila isprekidana, s puno prekršaja i krađe vremena, a mi smo pokazali ponos. No, kad igrate protiv velikih, oni kazne i najmanje pogreške”, poručio je hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.