(VIDEO) Žestoki sukob navijača Sarajeva i Željezničara: Pogledajte reakciju policije i bijeg huligana

Foto: Snimka zaslona

Pedesetak kilometara sjeveroistočno od Sarajeva, kod Olova, sukobili su se navijači dva sarajevska prvoligaša, Sarajeva i Željezničara.  Kako pišu neki bosansko – hercegovački mediji radilo se o žestokom obračunu, a do tučnjave je došlo kada su navijači Sarajeva naišli na pokvareni autobus navijača Željezničara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došlo je do sukoba Horda zla i Manijaka. Naime, ova dražesna imena nose navijačke skupine Sarajeva, odnosno Željezničara. Tijekom obračuna korištene su drvene palice, gađalo se kamenjem, koristilo se zapravo sa svime što se našlo pri ruci. Prema nekim informacijama oštećen je autobus te jedno policijsko vozilo. Nekoliko je navijača obje momčadi privedeno. No, veliki broj njih je krenuo u bijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.