(VIDEO) ‘Znate li tko je Marin Čilić?’ Neznanje Amerikanaca i grimasa Novaka Đokovića…

Foto: Snimka zaslona

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić treći je igrač svijeta prema ATP ljestvici, dakle, trebao bi biti jako poznat ne samo u Hrvatskoj, ovom dijelu Europe, već i na drugim kontinentima, pa i u Americi, tim prije što je Čilić član Davis Cup reprezentacije Hrvatske koja je, između ostaloga, pobjeđivala i američku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar CroatianSports.com portala pokušao je istražiti na velikom turniru Indian Wellsu, koji je završen trijumfom Del Potra prije dva dana, koliko Amerikanci znaju o Marinu. Odgovori su pomalo nevjerojatni, dobar dio anketiranih uopće nije čuo za 3. tenisača svijeta, koji je nedavno igrao i finale Australian Open, ali koji je osvojio US Open, dakle, slavio je u američkom dvorištu.  Naravno da u tom kontekstu iznenađuje neznanje Amerikanaca, osim ako se ne radi o još jednoj bahatosti, na kakve su Europljani u Americi već navikli?

Novinar je u teniskom kompleksu sreo i nekoć najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića te ga je iznenadio pitanjem zna li tko je Marin Čilić? Novak Đoković u sebi svojstvenom stilu napravio je grimasu iz koje se da zaključiti kako nikad nije čuo za igrača kojeg je pobjedio 14 puta, a samo jednom izgubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.