VIDEO/Blanka Vlašić: Svašta se može dogoditi na SP-u

Najbolja hrvatska skakačica uvis Blanka Vlašić vratila se u Split nakon jučerašnje pobjede na dvoranskom mitingu u Pragu, gdje je preskočila dva metra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uživam u svakom trenutku nakon sinoćnje pobjede, sve se preko noći promjenilo na bolje”, kazala je Blanka splitskim novinarima, koje je najviše zanimalo što očekuje od predstojećeg Svjetskog dvoranskog prvenstvu 8. ožujka u poljskom Sopotu.

“U Sopotu se nadam ulasku u finale sa što manje skokova, a onda se može svašta dogoditi. Bitno je da se ne istrošim u kvalifikacijama i da u finale uđem sa što manje skokova zbog svježine jer još nemam dovoljno skokova i treninga za rutinski nastup”, kazala je Vlašić, koja je pobjedom u Pragu potvrdila da se nakon poduže stanke zbog ozljede i komplikacija nakon operacije Ahilove tetive ponovno vraća u njezinu staru formu.

Prag je bilo njeno 104. natjecanje na kojem je preskočila dva metra i ukupno Blankin 162. skok preko letvice na visini 200 cm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.