Vlašić pobijedila u Švedskoj s preskočenih 192 cm

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić pobijedila je na atletskom mitingu u švedskoj Sollentuni s preskočenih 192 centimetra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša najbolja skakačica u vis do prve ovosezonske pobjede došla je preskočivši samo 192 centimetra, no na stadionu u predgrađu Stockholma bilo je jako hladno, sa svega 12 Celzijevih stupnjeva, pa su izostali pravi rezultati. Splićanka je po jedan puta rušila letvicu na 188 i 192 centimetra, a triput je bila neuspješna na 196.

Drugo mjesto zauzela je Mađarica Barbara Szabo sa 184 centimetra, dok je treća bila Talijanka Elena Brambilla (180). Vlašić će 5. srpnja skakati u Parizu na mitingu Dijamantne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.