Vlasnik Rijeke bit će kćeri Damira Miškovića – Matea i Anna?

Foto: fah

Damir Mišković nekoliko je puta istaknuo da se odlučio na preuzimanje Rijeke u dogovoru sa svojom obitelji, a to potvrđuje i dokument koji je stigao na riječko Gradsko vijeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrtka Teanna Limited sa sjedištem u Londonu preuzet će Rijeku, a da je tvrtka povezana s Miškovićem pokazuje i činjenica da objedinjuje ime njegovih kćeri Matee i Anne, koje imaju svaka po 50 posto vlasničkog udjela u londonskoj tvrci koja će uskoro postati vlasnikom kluba, pišu Sportske novosti.

Temeljni kapital HNK Rijeka iznosi gotovo 83 milijuna kuna, što znači da 70 posto dionica koje drži Social Sport vrijede oko 58 milijuna kuna. Ali čini se da to nije iznos kojeg će Mišković doista platiti jer kaže kako je Social Sport bio “darežljiv” u pregovorima oko preuzimanja kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.