Vrbanović: Čemu drama, odigrali smo jednu odličnu utakmicu, vjerujemo u Čačića i igrače

vrbanovića
Foto: fah

Damir Vrbanović, izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza, za Sportske novosti govorio je o svemu što se događalo oko reprezentacije posljednjih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidim kritike, vidim što se piše i priča, ali mi o Čačićevom odlasku nismo razgovarali. Odigrali smo u Turskoj jednu odličnu utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu, trebali ste vidjeti naše turske prijatelje kako su bili zahvalni što nisu primili gol. Na kraju su oni zabili, mi nismo. U četiri poluvremena protiv Turske, u više od tri smo bili bolji, pogodili tri ili četiri stative, a osvojili smo jedan bod. Takav je nogomet, nema nikakve drame”, rekao je.

Na pitanje što ako se ne uspiju plasirati na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, kaže:
“Sigurno da ne bismo to voljeli i željeli, da ne bi bilo dobro. Ali, ne bi propao svijet, igrao bi se nogomet i dalje. Što bi tek trebali reći Nizozemci, recimo? No, vjerujem da ćemo se svi na kraju radovati”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.