Vrhunski PR tim: Je li Cristiano Ronaldo ukrao slavlje svojoj reprezentaciji?

Foto: Twitter

Iako je u samom finalu Europskog nogometnog prvenstva Cristiano Ronaldo sudjelovao simbolično, s obzirom da je igrao tek 25 minuta, nakon velike i pomalo iznenađujuće pobjede protiv favorizirane Francuske (1:0) pune su ga novine, puni portali.  Nema gdje ga nema. Dobrim dijelom razumljivo, pa i opravdano, ipak se radi o najvećoj zvijezdi europskog prvaka. Međutim, Ronaldo nije na Europskom prvenstvu bio sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Great?

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo ne prestaje puniti medije, tako svaki korak najboljeg europskog nogometaša postaje vijest. Kad ode na društvene mreže za njim odlaze i novinari, kad sjedi u zrakoplovu s njime sjede i novinari, kad se fotografira i kad se uz pomoć svog PR tima promovira uz njega je vojska predstavnika takozvane sedme sile. Sve je pažljivo isplanirano i ništa nije prepušteno slučaju. Kad bi se slučajno bavio politikom i imao ovakav PR tim Ronaldo bi postao doživotni predsjednik Portugala, ili bilo koje države u kojoj bi poželio živjeti i imao se pravo kandidirati.  Primjerice, jedno je vrijeme arogantan, onda dođe “sezona” milosrđa, postaje dobrodušni mladić iz susjedstva koji se eto slika čak i sa “sakupljačima lopti”, Ronaldo je, dakle, sve.  Je li Portugalac angažirao Alexa Brauna?

Amazing❤️??

A video posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se reprezentacija Portugala vratila u domovinu, i kad ih je dočekalo veliko mnoštvo i razdraganim ovacijama pozdravilo sve reprezentativce, sjajnog izbornika Fernanda Santosa, Ronaldo je još jednom “ukrao” slavlje, s vrha autobusa snimao je doček kojim je reprezentacija Portugala prevožena ulicama prema mjestu gdje se održavalo slavlje, snimao je oduševljenu masu ljudi i sve objavio na svom Instagram profilu. U takvoj masi, a i iznad mase, on se isticao.

Naravno, nakon takve objave najmanje se govorilo o dočeku te junacima portugalskog slavlja, a to je prije svega momčad sa svojim izbornikom, govorilo se o Ronaldu i načinu na koji je Ronaldo doživio doček u Lisabonu. Koga briga kako se osjećao “neki tamo” Eder, koji je, usput budi rečeno, postigao pogodak odluke u finalu i donio slavlje Porugalu. Čak je i taj pogodak Ronaldo “predvidio”, barem tako tvrdi Eder, što nikoga ne čudi s obzirom na činjenicu da reprezentativci Portugala tvrde sve ono što tvrdi Ronaldo.

Podsjetimo, cijeli Porutgal svojoj reprezentaciji priredio je veliki , nezaboravni doček, baš kako su prvaci Europe i zaslužili. Je li Ronaldo zaslužio više od drugih, posebno kada znamo da nije igrao u finalu? Zvijezda Reala je nedvojbeno vodila reprezentaciju i gurala je prema završnici. Ronaldo je odrađivao na terenu veliki posao, uglavnom su ga čuvala dvojica, trojica, no, Ronaldo očito u konačnici ipak nije timski igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je ego veći od Eiffelovog tornja tada s te visine svi ostali izgledaju tako mali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.