Vučević: Split je zasluženo ušao u finale kupa

Foto. fah

Nogometaši RNK Splita u srijedu su u uzvratnom dvoboju polufinala Hrvatskog kupa na svom stadionu svladali Hajduk sa 1-0, što im je, nakon 1-1 iz prve utakmice, donijelo prvo finale Kupa u povijesti, a treneri Zoran Vulić i Goran Vučević izjavili su nakon utakmice kako je Split zasluženo ušao u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije lako, u Hajduku je strašan pritisak. Učinili smo sve što smo mogli, ali Split je zasluženo prošao u finale. Nemam što zamjeriti niti jednom igraču”, rekao je Vučević na konferenciji za novinare.

Nakon utakmice navijači Hajduka su igračima svoje momčadi uzvikivali “skinite dresove”, a nekoliko njih je ušlo na teren te su vrijeđali igrače. No, policija je uspjela spriječiti fizički sukob.

Na novinarski upit kako to komentira, Vučević je rekao da je nakon utakmice odmah otišao s terena te da ništa nije vidio, niti čuo. “Preuzimam odgovornost na sebe i volio bih da se igrače ne dira, jer ako se ikoga treba dirati, onda neka krenu prema meni. Večeras ću razgovarati sa predsjednikom kluba Marinom Brbićem i vidjet ćemo što dalje”, kazao je Vučević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Splita Zoran Vulić izjavio je kako je plasman u finale Hrvatskog kupa povijesni uspjeh kluba.

“Miješaju mi se emocije, i pozitivne i negativne, i ne mogu biti objektivan jer sam u Hajduku ostavio svoju mladost i naučio igrati nogomet. Igračima Hajduka je najteže i ja im od srca želim da se oporave što prije i da Hajduk dođe na staze koje zaslužuje. Mojim igračima idu pohvale i tko god bude igrao protiv nas u finalu neće mu biti lako, jer mi smo dobra momčad”, kazao je Vulić.

A Split će u finalu, 20. svibnja, igrati protiv Dinama, koji je eliminirao Rijeku (2-1, 0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.