Vučićevo obećanje reprezentaciji: Za naslov prvaka 10 milijuna eura

Foto: Fah

Srpski predsjednik Srbije Aleksandar Vučić osigurao je rekordne nagrade za srpsku nogometnu reprezentaciju na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a obećao je da će nogometašima i stručnom stožeru dati 10 milijuna eura ukoliko osvoje naslov svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vučić je u Beogradu upriličio prijem za nogometaše, kojima je obećao i pet milijuna eura za plasman u finale, te pola milijuna eura ukoliko Srbija prođe skupinu u kojoj su još Brazil, Švicarska i Kostarika.

“Ne mislim da je to za vas presudan novac, mnogi od vas su mnogo više zaradili u životu, ali smo htjeli da vam pokažemo koliko je važno za cijelu našu zemlju da je predstavljate na najbolji način, da se borite za crveno-plavo-bijelu boju i himnu i svakog građanina. Mi ćemo odavde sa strepnjom ali i nadam se uz mnogo radosti, pratiti svaku utakmicu”, kazao je Vučić, koji je dodao kako očekuje dobre vijesti iz Rusije jer “su nogometaši dobri momci iz dobrih obitelji”.

Srpski predsjednik je napomenuo da je prije Olimpijskih igara u Riju prognozirao da će Srbija osvojiti osam medalja, što se i ostvarilo, a sada misli da će srpski nogometaši otići puno dalje nego što im mnogi prognoziraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“A pritom se podrazumijeva uvjerljiva pobjeda nad Švicarskom”, kazao je Vučić, koji je dobio na poklon loptu i dres sa potpisima svih reprezentativaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.