Vujović: Cijela Slovenija sanja odličje i bronca bi bila velika nagrada za cijeli slovenski sport

Foto: fah

Slovenija je izbjegla Hrvatsku u četvrtfinalu, no rasplet turnira u Francuskoj doveo je do toga da će Veselin Vujović ipak igrati protiv svojih u borbi za treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Pokušat ćemo ostati mirni. Znamo da je i plasman u polufinale sjajan rezultat za ovu mladu momčad, no kad smo već u prilici da osvojimo medalju napravit ćemo sve da u tome uspijemo. Cijela Slovenija sanja odličje i bronca bi bila velika nagrada za cijeli slovenski sport. Patriotski naboj u svlačionici je ogroman i vjerujem kako će nas nositi protiv pobjede”, izjavio je trener.

”Hrvati su u polufinalu izgubili u dramatičnim okolnostima u produžetku i sigurno je da će njihova potrošnja biti prednost za nas. Međutim, mislim da to neće biti presudan faktor koji će odrediti pobjednika. Znam da će Hrvatska napraviti sve da osvoji medalju i moramo biti maksimalno spremni. Norvežani su protiv njih odigrali odlično i moramo poput njih igrati brzo. Na postavljenu hrvatsku obranu nemamo puno šansi i morat ćemo igrati s puno ritima i s brzim prijenosom lopte. Vjerujem da ćemo ovaj put mi biti ti koji će slaviti”, izjavio je organizator slovenske igre Marko Bezjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.