Vukas nakon pobjede u Kupu: ‘Uvijek je lijepo doći u ovaj kraj prepun Hajdukovih navijača’

Split, 12.09.2020. Utakmica 4. kola Prve HNL Hajduk - Dinamo. Na slici Hari Vukas trener Hajduka. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Nogometaši Hajduka plasirali su se u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa pobjedom od 2:1 protiv Graničara u Županji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Bijelih Hari Vukas čestitao je igračim na prolasku dalje istaknuvši da je to ono po što su došli na ovo gostovanje.

– Ovakve utakmice su teške, mislim da je pristup utakmici bio dobar, ali u određenim segmentima igre smo bili dosta spori te nismo bili dovoljno direktni kao inače. Međutim i uslijed toga stvorili smo dovoljan broj prilika da ovu utakmicu dovedemo u mirne vode. Želim čestitati i ekipi Graničara na korektnoj igri, borbenosti te na sjajnom gostoprimstvu ovdje u Županji. Uvijek je lijepo doći u ovaj kraj prepun Hajdukovih navijača i zbilja se ovdje uvijek lijepo osjećamo, rekao je nakon utakmice Vukas, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.