Vukovar: Ćiro Blažević podržao Hod za život

Foto: Hod za život -Osijek

“Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević s našim vukovarskim volonterima podržao Hod za život!
Koristimo priliku svim građanima Grada heroja čestitati Dan Grada Vukovara!”, objavljeno je na stranici Hod za život – Osijek uzfotografiju na kojoj su Miroslav Ćiro Blažević i volonteri Anđelko Glamočaķ i Hrvoje Karnaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi puta Hod za život održan je u Zagrebu, u svibnju 2016. godine i od tada već 4. godinu za redom brojni građani dostojanstveno, miroljubivo, u ozračju radosti, pjesme i veselja iznose svoj stav da je ljudski život najveća vrijednost!

Od ove godine, dva vikenda za redom, Hod za život održava se pod geslom:
Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj – nerođenu djecu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Split, Rijeku i Zagreb, od ove godine pridružuju se i gradovi Osijek i Zadar.
U Osijeku i Rijeci, za zaštitu svakog ljudskog života, hodat će se u subotu 18.5.2019., a u Zagrebu, Zadru i Splitu, u subotu 25.5.2019.

Ruta kojom će ove godine građani hodati u Zagrebu je:

Zrinjevac – Praška – Trg bana Josipa Jelačića – Ilica – Mesnička – Strossmayerovo šetalište – Ćirilometodska – Trg sv. Marka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.