WTA Bukurešt: Tig i Ribakina u borbi za prvi naslov

Foto: Thinkstock

U finalu WTA turnira tenisačica u Bukureštu igrat će Rumunjka Patricia Maria Tig i Kazahstanka Elena Ribakina, a koja god igračica pobijedi bit će joj to prvi naslov u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tig (24), koja se vratila na WTA Tour nakon gotovo dvije godine i poroda te do turnira u Bukureštu nije niti imala renking na WTA ljestvici, u polufinalu je nadigrala Njemicu Lauru Siegemund sa 6-3, 6-1 i tako stigla do svog drugog finala u karijeri. U prvom je prije četiri godine u Bakuu izgubila od Ruskinje Margarite Gasparjan.

Mlada 20-godišnja Ribakina je do svog prvog finala u karijeri stigla svladavši u polufinalu talijansku kvalifikanticu Martinu Di Giuseppe sa 6-3, 6-2.

POLUFINALE:
Patricia Maria Tig (Rum) – Laura Siegemund (Njem/6) 6-3, 6-1
Elena Ribakina (Rus) – Martina Di Giuseppe (Ita) 6-3, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.