WTA Cincinnati: Halep i Svitolina u četvrtfinalu

Foto: fah

Najbolja tenisačica svijeta Rumunjka Simona Halep prošla je u četvrtfinale WTA turnira u Cincinnatiju, gdje je u nastavku prekinutog dvoboja 3. kola svladala Australku Ashleigh Barty sa 7-5, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlotjedna pobjednica turnira u Montrealu će u četvrtfinalu Cincinnatija igrati protiv Ukrajinke Lesije Curenko.

Najbolja ukrajinska tenisačica Jelina Svitolina plasirala se u četvrtfinale svladavši pobjednicu nad Petrom Martić, 16-godišnju Amerikanku Amandu Anisimovu, sa 6-4, 6-4.

Peta nositeljica u četvrtfinalu čeka pobjednicu dvoboja Estonke Anett Kontaveit i Nizozemke Kiki Bertens, koji je prekinut pri rezultatu 4-1 u drugom setu za estonsku tenisačicu, a prvi set je sa 6-3 osvojila njezina suparnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WTA Cincinnati – 3. kolo

Simona Halep (Rum/1) – Ashleigh Barty (Aus/16) 7-5, 6-4

Jelina Svitolina (Ukr/5) – Amanda Anisimova (SAD) 6-4, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.