WTA Doha: Karolina Pliškova otkazala, Mertens pobijedila blizanku Krystinu

Foto: fah

Karolina Pliškova posljednja je od tenisačica koje su otkazale nastup na WTA turniru u Dohi, ali Belgijka Elise Mertens ipak je morala igrati protiv Pliškove, Karolinine dvije minute starije blizanke Krystine koja je ušla kao “sretna gubitnica” iz kvalifikacija, a koju je svladala sa 6-2, 7-6 (3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od velikih imena koje nisu otkazale, u srijedu je prvi put u akciji bila Rumunjka Simona Halep. Treća tenisačica svijeta lakoćom je svladala Ukrajinku Lesiju Curenko sa 6-2, 6-3 i probila se u četvrtfinale u kojem ju čeka Njemica Julia Goerges.

WTA Doha – 2. kolo

Simona Halep (Rum/1) – Lesia Curenko (Ukr) 6-2, 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Julia Goerges (Njem/9) – Alison Riske (SAD) 6-1, 6-7 (5), 6-4

Jelina Svitolina (Ukr/4) – Jelena Ostapenko (Lat) 6-4, 6-4

Karolina Muchova (Češ) – Su-Wei Hsieh (Tjv) 6-2, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barbora Strycova (Češ) – Anna Blinkova (Rus) 6-0, 3-6, 6-0

Kiki Bertens (Niz/5) – Carla Suarez Navarro (Špa) 2-6, 6-1, 6-1

Elise Mertens (Bel) – Kristyna Pliškova (Češ) 6-2, 7-6 (3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.