WTA Moskva: Poraz Pliškove

Foto: fah

Češka tenisačica Karolina Pliškova, 5. na WTA ljestvici, eliminirana je u srijedu u drugom kolu teniskog tunrira u Moskvi čime je omogućila Ukrajinki Elini Svitolini (WTA-6.) plasman na Masters u Singapuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Pliškove, koja je u nedjelju igrala finale turnira u Tianjinu, bolja je bila Ruskinja Vera Zvonareva sa 6-1, 6-2.

Zahvaljujući ovom porazu češke tenisačice Svitolina je osigurala nastup na Mastersu u Singapuru gdje će se idući tjedan okupiti osam najboljih tenisačica svijeta prošle sezone.

Ali i Pliškova još uvijek može nastupiti u Singapuru i to ako Nizozemka Kiki Bertens, 10. tenisačica svijeta, ne stigne do polufinala u Moskvi. Bertens danas igra protiv Bjerouskinje Aliaksandra Sasnovich (WTA-31.) za plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do danas je sedam tenisačica osiguralo nastup na Mastersu u Singapuru: Rumunjka Simona Halep,Njemica Angelique Kerber, Dankinja Caroline Wozniacki, Japanka Naomi Osaka, Čehinja Petra Kvitova, Amerikanka Sloane Stephens i Ukrajinka Elina Svitolina.

WTA Moskva,2. kolo:

Anett Kontaveit (Est/N.8) – Kristina Mladenović (Fra) 6-2, 7-6 (7/3)
Ons Jabeur (Tun) – Sloane Stephens (SAD/N.3) 6-3, 6-2
Vera Zvonareva (Rus) – Karolina Pliškova (Češ/N.2) 6-1, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.