WTA Palermo: Švicarka Teichmann iznenadila Kiki Bertens

Foto: fah

Švicarska tenisačica Jil Teichmann (WTA – 82.) iznenadila je petu tenisačicu svijeta Nizozemku Kiki Bertens i svladala je u nedjeljnom finalu WTA turnira u talijanskom Palermu sa 7-6 (3), 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je 22-godišnja ljevoruka Teichmann u svom drugom finalu stigla do drugog naslova, nakon što je ove godine već trijumfirala na turniru u Pragu, dok je 27-godišnja Bertens u svom 13. finalu tražila put prema 10. pobjedničkom trofeju.

Zahvaljujući trijumfu u Palermu Teichmann će na novoj WTA ljestvici doći do najboljeg renkinga u karijeri i osvanuti na 54. mjestu. Bertens će ostati u Top 5.

WTA Palermo – finale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiki Bertens (Niz/1) – Jil Teichmann (Švi/8) 7-6 (3), 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.