Za naježiti: Djevojka se probudila iz višemjesečne kome nakon što su joj pustili poruku Francesca Tottija

Foto: Snimka zaslona

Navijačica Rome, ali i nogometašica Lazija, Ilenia Matilli, doživjela je tešku prometnu nesreću u prosincu prošle godine nakon čega je devet mjeseci bila u komi. Njena prijateljica, 20-godišnja Martina Oro, smrtno je stradala, Ilenia je tek čudom izbjegla smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nesreće mjesecima je, kako smo već spomenuli, bila u komi, na sve način liječnici su je pokušavali spasiti, na kraju se probudila iz kome nakon što su joj pustili poruku legendarnog bivšeg nogometaša Rome i bivšeg talijanskog reprezentativca Francesca Tottija.

“Ilenia ne odustaj, učinit ćeš to, svi smo s tobom”, bile su riječi Tottija koje su puštene djevojci, nedugo nakon toga ona se probudila iz kome te je dobila novu priliku za život.

Roditelji Ilenie zamolili su sportsku ikonu Rome da ih posjeti kako bi mu i osobno zahvalili na poruci: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vaš fantastični glas, u kombinaciji sa strašću, ljubavlju koju je Ilenia oduvijek imala prema Romi, pogodovao je njenom buđenju, uzvraćanju osmijeha. Dragi Francesco, što možemo učiniti za tebe? Ilenia te čeka, radujemo se svi što ćemo te vidjeti”, poručili su presretni roditelji 19-godišnje djevojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.