Zadarski kondicijski trener iz Kine: ‘Nije vrijeme za mudrovanje’

Foto: snimka zaslona HRT

 hoti točnije od 27. listopada nalazi se u kineskom Nanjingu gdje radi kao trener Kineskog olimpijskog saveza. Nažalost, pandemija korona virusa zaustavila je cijeli svijet a sve je počelo upravo u blizini Lukinog trenutačnog boravišta Wuhanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Tako je Wuhan je od mene udaljen sat i pol brzim vlakom. Što da Vam kažem, nisam namjerno pisao o virusu iako sam mogao. Nisam želio pisati koliko mi je teško ili lako, bojim li se ili ne, jer ostanak u Kini je bio moj odabir, rekao je Hoti.

– Dva mjeseca sam bio u izolaciji u nacionalnom kineskom trening centru. Tu nas je bilo stotinjak, svi smo zdravi iako smo dosta blizu od epicentra virusa Wuhana. Slijedimo upute, situacije je daleko od riješene ali je pod kontrolom, dodao je.

– Podržavam inicijativu da se ostane kod kuće jer odgovornost je na nama, pojedincima, ako svi budemo pazili onda to nije toliko strašno. Nije vrijeme za mudrovanje, zaključuje Hoti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli razgovor pročitajte na stranicama Radio Zadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.