Zajec: Želimo se i pojačati, a Jakirović ima moju podršku

Foto: fah

Nakon što je Dinamo osvojio SuperSport Hrvatski nogometni kup, a time i dvostruku krunu, predsjednik Modrih Velimir Zajec dao je izjavu medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno jedna od najdražih pobjeda, godina je završila kako smo priželjkivali. Sjajni igrači, sjajna momčad, sjajna publika, dizala nas je u svakoj utakmici. Oni su jedan od najzaslužnijih elemenata. Naravno i trener te svi u klubu. Vjerujem da nećemo tu stati, da ćemo se još pojačati i biti bolji u Europi. Sve ovisi o utakmici Real – Borussia, nadam se da će Real dobiti pa da napravimo rezultat koji je dostojan za Hrvatsku, rekao je predsjednik Dinama Velimir Zajec.

Koliko je značila promjena u klupskoj strukturi, odnosno demokratizacija Dinama?

– Uvijek se može bolje, ljudi koji su prije bili, s nama su surađivali. Nije bilo nikakvih otkaza, u jednom smo miru došli da ovog rezultata. Što se tiče Rijeke, to je sjajna ekipa, s njima kao klubom imamo jedan normalan odnos, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje da u ovom trenutku ne razmišljaju da bi doveli nekog od riječkih igrača.

– No, nikad se ne zna, ističe.

Bruno Petković je sjajan igrač, ali može i bolje, poručio je predsjednik Dinama te dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Igrat će za reprezentaciju još bolje, očekujemo od njega još bolje rezultate, zaslužuje biti jedan od najboljih igrača u reprezentaciji, dodaje Zajec ističući da će pokušati zadržati kostur ekipe.

Što se tiče Sergeja Jakirovića, Zajec ističe da je stao uz trenera kada nije bilo dobro te da trener ima podršku.

– Ostat će tu do kada mi budemo u njega vjerovali, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.