Zajedno postigli velike uspjehe, a sada se razilaze: Goran Ivanišević više nije trener Marina Čilića!

Foto: fah

Najbolji hrvatski tenisač svih vremena, Goran Ivanišević, više nije trener najboljeg hrvatskog tenisača današnjice, Marina Čilića, iako je njihova suradnja bila više nego uspješna. Zajedno su dogurali do naslova u Americi, kada je Čilić osvojio US Open, a sada se razilaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi prijatelji,  s vama želim podijeliti ovu vijest. Nažalost, više ne radim sa svojim trenerom Goranom Ivaniševićem. Počeli smo raditi zajedno u rujnu 2013. i imali smo mnogo uspjeha u tom razdoblju, posebno osvajanje US Opena 2014. Bila je velika privilegija raditi s Goranom, uživao sam u našem poslu sve vrijeme i Goran mi je pomogao da ostvarim mnoge ciljeve. Nažalost, staza koju smo dijelili na ovom putovanju se razilazi i odlučili smo završiti naš odnos. igrača i trenera. Goranu želim sve najbolje u budućnosti”, poručio je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O razlozima ne vrijedi nagađati, iako ih neki pronalaze u izjavi Gorana Ivaniševića u Umagu nekoliko minuta prije nego što će Čilić i Dodig krenuti u teniski obračun protiv braće Bryan, tada je Goran između ostaloga rekao da je Marin ponovno prosuo 2:0 u setovima, misleći pritom na poraz od Jacka Socka u Davis Cupu, ali i na poraz od Rogera Federera u četvrtfinalu Wimbledona.

Goran je bio jedan od mnogih koji nisu vjerovali da je povratak poslije 0:2 protiv Amerikanaca moguć.  Hrvatska Davis Cup reprezentacija na kraju je slavila 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.