Zanetti postao dopredsjednik Intera

Nakon što je zaključio igračku karijeru, legendarni argentinski nogometaš Javier Zanetti (40) izabran je za novog dopredsjednika Intera, kluba čiji je dres nosio čak 19 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zanetti je potpisao ugovor na dvije godine i svi smo sretni što ostaje u klubu,” kazao je vlasnik milanskog kluba Erick Thohir. Indonezijski tajkun je otkrio i kako će Inter umiroviti dres s brojem četiri koji je nosio Zanetti, ali i ponuditi novi ugovor sadašnjem treneru Walteru Mazzarriju.

“Započeli smo pregovore oko produžetka ugovora do srpnja 2016. godine. Vjerujemo kako će Mazzarri prihvatiti našu ponudu,” kazao je Thohir koji je kupio Inter koncem prošle godine za 350 milijuna eura.

Zanetti, poznat i kao ‘Il Capitano’, prekinuo je karijeru na koncu prošle sezone. Za Inter je odigrao nevjerojatnih 846 utakmica, pri čemu 614 u Serie A. Osvojio je pet “scudetta”, Ligu prvaka, četiri nacionalna Kupa, četiri talijanska Superkupa, Kup UEFA, te klupsko Svjetsko prvenstvo. Za reprezentaciju Argentine nastupio je 145 puta i postigao pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.