Zaoštrava se bitka Manchester Uniteda i Chelseaja za Ivana Perišića: Engleski prvaka Hrvata stavio na prioritetnu list!

Foto: fah

Zaoštrava se bitka između Manchester Uniteda i Chelseaja kad je u pitanju transfer veznjaka Intera Ivana Perišića (28), objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U početnim pregovorima sa talijanskim klubom predstavnici Manchester Uniteda ponudli su 44 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca. Trener Uniteda Jose Mourinho obožava hrvatskog veznjaka i krajem ožujka doputovao je u Zagreb kako bi nagovorio Perišića na prelazak u engleski klub.

No, Antonio Conte, koji je sa Chelseajem osvojio naslov prvaka Engleske, stavio je Perišića na sam vrh liste prioriteta kad su u pitanju igračka pojačanja za sljedeću sezonu, tvrde britanski mediji, i dodaju kako će Chelsea morati platiti Interu odštetu od 55 milijuna eura ako želi Perišića.

Perišić je 2015. godine iz Wolfsburga prešao u Inter, potpisavši ugovor do ljeta 2020. Talijanski klub je tada platio 20 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.