Žarko Lukić iz Fole Esch: Vjerujemo da možemo napraviti veliko iznenađenje ovih kvalifikacija!

Nogometaši Fole Esch spremaju se za novu europsku sezonu, za gostovanje kod zagrebačkog Dinama. Luksemburžani su u utorak stigli u Zagreb, a večeras će se predstaviti hrvatskoj publici na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optimizam u njihovim redovima ne jenjava, pripremne utakmice uspješno su odrađene, a momčad je proteklih dana dobila i nekoliko pojačanja. Među njima se ističe francuski napadač Basile Camerling koji je u karijeri branio boje francuskih Nancyja i Le Mansa.

No, jedan od onih koji s nestrpljenjem iščekuje dvoboj na Maksimiru je Žarko Lukić, 32-godišnji napadač srpskih korijena, ali i udarna igla Fole Esch. No, Lukić se posljednjih dana muči s ozljedom, pa je njegov nastup u Maksimiru pod znakom pitanja.

Spremili smo se, pa sada s nestrpljenjem iščekujemo dvoboj u Maksimiru. Analiziramo Dinamo, svakog igrača posebno, a naš je trener za svakog igrača pripremio obaveznu lektiru. Svaki naš igrač mora dobro proučiti suparnika s kojim bi se mogao sresti na terenu. Napadači proučavaju vaše braniče, stoperi vaše napadače” kazao je u razgovoru za Goal.com Žarko Lukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, i mi igrači sami gledamo i analiziramo Dinamo. Vjerujemo da možemo dobro parirati hrvatskom prvaku, možda napraviti veliko iznenađenje ovih kvalifikacija” – dodao je Lukić.

Napadač Fole Žarko Lukić kaže kako još nije analizirao svoje suparnike s kojima će se susresti večeras.

Ma meni je nekako važno da se koncentriram na svoju igru, ne zamaram se previše suparnicima. Iskreno, ne poznajem dobro nogometaše Dinama, za većinu njih nisam ni čuo. No, znam da je Dinamo remizirao s Hajdukom, da su pritvorena braća Mamić, ali i da su se na tribinu vratili Bad Blue Boysi” – izjavio je uoči dvoboja protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimir bi protiv Fole mogao biti ugodno ispunjen, jesu li vaši igrači igrali kada u takvom ambijentu?

Ma kakvi. Realno, nisam ni ja, ali za razliku od njih mogu pretpostaviti kakvo će biti navijanje. Moji suigrači, bar velika većina njih, sigurno nikada nije zaigrala pred 20-ak tisuća gledatelja. To bi nam mogao predstavljati dodatni problem, ali možda nas i dodatno napali” – rekao je Lukić za Goal.com.

Kakvim rezultatom bi Žarko Lukić bio zadovoljan večeras u Maksimiru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo, neka Dinamo pobijedi 2:1. Ne bih imao ništa protiv takvog rezultata, pa se mi onda možemo nadati kako u uzvratu možemo slaviti 1:0” – završio je Žarko Lukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.