Zašto Ronaldo ‘bježi’ iz Španjolske i bizarna ponuda iz Njemačke?

Foto: fah

Najbolji nogometaš Europe i zvijezda Reala, Portugalac Cristiano Ronaldo, koji je trenutno u Rusiji te s reprezentacijom igra Kup konfederacija, jednim dijelom gleda i prema ostatku Europe. Naime, Ronaldo je ovog ljeta odlučio definitivno napustiti kraljevski klub, tvrde španjolski mediji. Portugalac čeka pravu ponudu, a jedna je stigla iz Njemačke. Neki bi je nazvali bizarnom, drugi šaljivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački trećeligaš Fortuna Köln poslao je zanimljivu ponudu.

“Cristiano, mi i dalje tražimo napadača, nemamo novac, ali ti možemo ponuditi besplatno pivo Kölsch do kraja života”, poručila je njemačka Fortuna, koja je, naravno, svjesna da od transfera neće biti ništa. Međutim, vrijedi pokušati, pogotovo ako to znači da ćete dospjeti u većinu sportskih časopisa.

Trećeligaš iz zemlje svjetskih prvaka poslao je do sada najkonkretniju ponudu, koju Portugalac ne može prihvatiti ni zbog činjenice da je poznat po zdravom vođenju života kako bi si produžio karijeru, a onda i više zaradio, više rekorda srušio.  U njegovom životu trenutno nema mjesta za alkohol, pa tako ni za pivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki postavljaju pitanje zašto Ronaldo bježi iz Španjolske? Konkretno takva pitanja provlače se kroz dio španjolskih medija, koji, naravno, nude i svoj odgovor ili konstrukciju, kako već nekome odgovara. Naime, Ronaldo ima problema u Španjolskoj zbog navodnog neplaćanja poreza, prijete mu čak i zatvorskom kaznom.  Ronaldu je, tvrde dobro upućeni, dosta, kako on to vidi, ”maltretiranja” i ”progona.”

Kao glavni kandidati u kojima bi Portugalac mogao nastaviti karijeru spominju se PSG te Manchester United, klub za koji je slavni nogometaš već igrao.  Transfer Cristiana Ronalda mogao bi iznositi nevjerojatnih 200 milijuna eura. Nema piva u Njemačkoj koje bi jedan čovjek mogao popit čitav život a da to iznosi 200 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.