Zašto se uznemireni Novak Đoković derao prema tribinama na Australian Openu?

Foto: fah

Trenutačno prvi tenisač svijeta Novak Đoković u ovim trenucima igra meč protiv Taylora Fritza te se posve očekivano nalazi nadomak novoj pobjedi na Australian Openu. Krajem prvog seta srpski tenisač je imao 5:4, no Fritz je uspio doći do breala, u pauzi između gemova srbijanski tenisač se okrenuo prema nekome na tribinama te je počeo vikati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kažiii, kažiii, čekam te pola sata!”.

Nejasno je kome je dovikivao Đoković na tribinama.

Podsjetimo, Novak Đoković je dobio Amerikanca sa 7:6 u prvom setu, dok je u drugom setu bilo 6:4 za prvog igrača svijeta prema ATP ljestvici. Dakle, u tijeku je treći set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.