Zbog nesportskog ponašanja: Brazilski nogometaš Oscar suspendiran na osam utakmica

Foto: Snimka zaslona

Brazilski nogometaš Oscar (25) suspendiran je na osam utakmica zbog nesportskog ponašanja za vrijeme utakmice između Shanghai SIPG-a i Guangzhou R&F-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Shanghai SIPG-a je kažnjen jer je prema izvještaju suca na “nemoralan način uvrijedio igrače suparničkog kluba”, što je dovelo do masovne tučnjave koja loše utječe na ugled kineske Super lige, poručili su čelici Kineskog nogometnog saveza. Bivši igrač Chelsea je kažnjen je i sa 5,000 dolara.

Oscar je u posljednjim trenucima prvog dijela pri rezultatu 1-1 namjerno napucao loptu u jednog suparničkog igrača, a potom i u drugog što je izazvalo sveopće naguravanje i tučnjavu. Na koncu su obje momčadi ostale s igračem manje nakon što su isključeni Li Tixiang i Fu Huan.

Brazilac je u siječnju prešao u Shanghai SIPG-a iz Chelsea za 65 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.