Zbog ozljede koljena Marin Čilić otkazao nastup u Rotterdamu

Foto: fah

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić otkazao je nastup na turniru ATP serije 500 u Rotterdamu, a razlog je još uvijek nezaliječena ozljeda desnog koljena, koju vuče još od prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je imao dobre rezultate na ABN AMRO World Tennis turniru, gdje je 2014. poražen u finalu od Čeha Tomaša Berdycha, a još triput je dolazio do četvrtfinala.

Osim Čilića, nastup u Rotterdamu otkazao je i Nijemac Alexander Zverev.

Ipak, još uvijek postoji šansa za nastup hrvatskog tenisača u pojedinačnoj konkurenciji u Rotterdamu. Naime, u kvalifikacije je ušao Franko Škugor, koji će nastupiti na turniru parova. Za proboj u glavni turnir Škugor bi trebao pobijediti dvojicu suparnika, a u 1. kolu ga čeka Bjelorus Ilja Ivaška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi nositelj turnira u Rotterdamu je Japanac Kei Nishikori, a drugi Rus Karen Hačanov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.