Zbog ‘upada’ navijača UEFA pokrenula postupak protiv Barcelone!

Foto: Twitter

Nakon šokantne utakmice na Camp Nou i pobjede Barcelone 6:1 protiv PSG-a kojom su Katalonci izborili četvrtfinale Lige prvaka prvak Španjolske suočio se s UEFA-inim disciplinskim postupkom koji je protiv Barce pokrenut zbog upada navijača na teren poslije utakmice. Odluka o kazni trebala bi biti donijete 23. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do prije dva dana niti jedna momčad nije uspjela napraviti što je tog dana, dakle, 8.3., pošlo Barceloni koja je anulirala poraz od 0:4 iz prvog susreta. Do sada je 58 utakmica u fazi ispadanja Lige prvaka završilo pobjedom 4:0 i niti jedna momčad prednost nije ispustila, do PSG-a.  Barcelona je uspjela, drugi nitko nikada nije, tako je Barcelona ispisala povijest Lige prvaka.

Podsjetimo, sedam minuta prije kraja utakmice Barcelona je vodila 3:1 i u tom trenutku su tri gola bila potrebna Barci kako bi prošla dalje, izgledalo je nemoguće, no, čudo se dogodilo. Neymar je zabio prekrasan pogodak iz slobodnog udarca, pogodak je Neymar zabio iz opravdano dosuđenog penala nakon što je srušen Suarez, da bi pobjedu Barci i veliko slavlje donio Sergio Roberto pogotkom u posljednjim trenucima utakmice. Asistent je bio najbolji igrač utakmice i junak čudesne pobjede Brazilac Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nou Camp je eksplodirao, a u teren su nakon toga uletjeli i neki navijači kako bi proslavili s igračima i trenerom veliku pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.