Zbog Vatrenih Hrvatska će stati: Neke trgovine zatvaraju ranije, nude popuste za navijače…

Foto: fah

SPAR Hrvatska odlučio je na dan polufinalne utakmice između Hrvatske i Engleske zatvoriti svoje trgovine ranije, u 19:30 sati, ističući da žele svojim zaposlenicima omogućiti praćenje utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i Konzum koji će zatvoriti svoje trgovine ranije, također u 19:30 sati i to stoga što je “hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila iznimno sportsko postignuće plasiravši se po drugi puta u povijesti naše zemlje u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva”, piše novac.jutarnji.hr

“Na taj način željeli smo svim našim zaposlenicima omogućiti da u društvu obitelji i prijatelja imaju priliku uživo pogledati polufinalnu utakmicu Hrvatska – Engleska i mogućnost povijesnog plasmana u finale”, rekli su iz Konzuma.

Uz to Konzum svakoga tko 11. srpnja dođe u bilo koju Konzumovu prodavaonicu s nekim navijačkim obilježjem, nagradit će s 10% popusta na kupnju neovisno o potrošenom iznosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.