Zdravko Mamić kleknuo nakon Dinamovog uspjeha: ‘Hvala ti Gospo, povijest će nas pamtiti kao pobjednike’

Foto: Facebook

Kako smo već pisali Dinamo je na Maksimiru pobjedom u uzvratnom susretu osmine finala Europske lige svladao Tottenham Jose Mourinha 3:0 na krilima trostrukog strijelca Mislava Oršića te ih je tako eliminirao iz natjecanja. Modri su plasmanom u četvrtfinale Europa lige ostvarili najveći uspjeh od davne 1967. godine i osvajanja Kupa velesajamskih gradova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić nakon povijesnog uspjeha Dinama: ‘Bog nas je nagradio, junačku momčad koju su htjeli uništiti’

Naravno, čudesna pobjeda Dinama slavi se u Zagrebu, ali i diljem Hrvatske, a iz Međugorja se, drugi puta nakon velikog trijumfa, oglasio i donedavni savjetnik tog kluba te bivši čelnik i jedan od najzaslužnijih za ovaj uspjeh pravomoćno osuđeni Zdravko Mamić te je na svom Facebooku zahvalio Gospi iz Međugorja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ako sam osobno i svi ljudi u Dinamovoj organizaciji morao proći ovu kalvariju da bi svi koji vole Dinamo ovo doživili u životu i ostvarili najveću pobjedu u povijesti hrvatskog klupskog nogometa, pristajem. Hvala ti Gospo međugorska i Bože što mogu to izdržati, hvala ti na ovoj nagradi večeras. Hvala junacima koji su večeras na terenu pokazali tko je i što je Dinamo, ponosna i jaka organizacija, hvala svima koji ste u ovaj uspjeh ugradili djelić sebe! STVORILI SMO NEŠTO VELIČANSTVENO, POVIJEST ĆE NAS PAMTITI KAO POBJEDNIKE”, napisao je na Facebooku Zdravko Mamić.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.