Zdravko Mamić nakon povijesnog uspjeha Dinama: ‘Bog nas je nagradio, junačku momčad koju su htjeli uništiti’

Foto: fah

Nogometaši Dinama, kako smo već pisali, priredili su večeras najveću senzaciju ove sezone Europske lige nakon što su na Maksimiru svladali 3:0 momčad Jose Mourinha – Tottenham te se tako plasirali u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U središtu pažnje našao se i Zdravko Mamić, bivši čelnik Dinama, koji sasvim sigurno ima prste u ovom povijesnom uspjehu hrvatskog prvaka. Naime, Mamić je dugo, dugo vukao gotovo sve konce u Maksimiru, a poslije velikog uspjeha Modrih se oglasio iz Međugorja.

“Plačem od sreće večeras, a sa mnom plaču svi oni koji vole sport diljem Hrvatske, Europe i svijeta! Večeras je jedna junačka momčad, jedan junački stožer, jedna junačka organizacija koja je bez premca u Hrvatskoj i Europi pokazala svijetu od čega smo napravljeni. Bog sve zna, Bog sve vidi, a večeras je Bog nagradio svakog čovjeka koji voli Dinamo, svakog zaposlenika, svakog igrača i svaku osobu koja je ugradila i najmanji dio sebe u ovaj uspjeh usprkos svima koji su nas napadali, sabotirali i htjeli uništiti. VEČERAS DINAMO SLAVI, SLAVITE SVI!”, napisao je Zdravko Mamić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.