Zdravko Mamić: ‘Ljubavi, ja sam samo navijač Dinama…’

Foto: fah

Nakon što je sudac odsvirao kraj trener Zlatko Kranjčar, s obzirom na debakl od 5:2, krenuo je prema izlazu, naime, i njemu je bilo jasno što se događa, tri poraza u nizu dovoljna su ako ste trener kluba kao što je Dinamo za ostavku, pogotovo kada nemate igru. Dinamo stvarno igra loše, ne samo da su loši rezultati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Kranjčar političar pa da može preživjeti najveće debakle i otići, poput Zorana Milanovića, da uopće ne ode, odnosno da ostane. Posebno je Cicu zaboljela činjenica da je nakon trećeg primljenog pogotka Armada krenula sa sarkastičnim skandiranjem “Cico ostani!” Naravno, Cici ostanak nije pao napamet, niti bi on imao smisla s obzirom kako bi ionako istu večer dobio otkaz, što su čelnici Dinama najavljivali prije derbija na Rujevici.

Poslije utakmice, koju je u loži na Rujevici pratio i Dinamov savjetnik Zdravko Mamić, malo je tko od Dinamovaca bio raspoložen za izjave, razumljivo, četiri boda zaostatka za Rijekom nakon 9. kola u prvenstvu nije malo, to su dvije utakmice, iako je prednost dostižna. Mamić je nakon utakmice tek u prolazi novinarima dobacio:  “Što da kažem ljubavi, pa ja sam samo navijač Dinama”, piše riječki Novi list.

Modri su doživjeli potop kakav se ne pamti u povijesti hrvatskog nogometnog prvenstva. Rijeka je 5:2 pobjedom umalo srušili vlastiti rekord iz sezone 1977./78, kada je na Kantridi slavila 4:0 protiv Dinama.  Dosad je Dinamo samo dva puta u HNL-u primio pet pogodaka, na Rujevici i 2007., protiv Slaven Belupa. I te 2007. modri su ipak osvojili naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odlaska glavnih igrača pitanje je li ovo kratkotrajna kriza ili početak sloma. Naime, za Dinamo bi katastrofa bila ako ne bi osvojio naslov, ostao bi bez mogućnosti da se ponovno bori za Ligu prvaka, a tu je u igri i veliki novac i sportski ugled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.