Zdravko Mamić u ponedjeljak gostuje u Bujici

Foto: fah

Gost emisije Bujica u ponedjeljak – 05. ožujka, u 20:05 – biti će savjetnik uprave zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U emisiji će biti otkriveni novi detalji o glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu – o čemu je Mamić govorio na press konferenciji, govorit će o pravosudnim postupcima protiv njega, te napadima na Dinamo i cijeli hrvatski nogomet. U talk showu urednika i voditelja Velimira Bujanca Zdravko Mamić nastupiti će uživo, a javnosti će biti predočene ekskluzivne informacije koje do sada nismo imali prilike čuti.

Bujicu prenosi zagrebačka Z1 televizija i još 9 televizija u Hrvatskoj, BiH i iseljeništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.