Zekić: I bez Nikole Vlašića Hajduk je i dalje napadački gledano najjača momčad u Hrvatskoj

Foto: snimka zaslona

“Nismo u nekom idealnom stanju, neki igrači su nam se tek vratili s reprezentativnih obveza, pa nisu s nama trenirali proteklog tjedna. Petar Bočkaj se s okupljanja U-21 reprezentacije vratio ozlijeđen, požalio se na distorziju zgloba, dok se Eros Grezda iz Albanije vratio s crijevnom virozom. Vidjet ćemo kakvo će biti njihovo stanje, hoće li obojica uopće konkurirati za Hajduk” kaže za Goal trener Osijeka Zoran Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Osijek će u Gradskom vrtu dočekati Hajduk (subota, 19 sati) oslabljen za Nikolu Vlašića. No, Zekić tu ne vidi nedostatak.

“Čestitam Nikoli Vlašiću na sjajnom transferu u Everton, ali Hajduk je i dalje napadački gledano najjača momčad u Hrvatskoj. Bez obzira i na izostanak Futacsa. Sada je stigao i iskusni Hugo Almeida, a moj kolega Joan Carrillo ima čitavu lepezu sjajnih napadačkih aduta. Tko zna, možda će Hajduk bez Vlašića malo mijenjati sistem igre, a mislim kako se njegov odlazak i neće previše osjetiti. Splićani su već dulje vrijeme bili spremni na transfer Vlašića, tako da će i bez njega biti opasni. Meni se jako sviđa ovaj Hajduk; znaju kada treba napasti, kada se braniti, ali i kada zaigrati na kontranapade. Igraju oprezno i strpljivo, ali jako pametno. Carrillo stvarno s Hajdukom radi jako dobar posao”, smatra on.

Progovorio je i o favoritu za osvajanje naslova prvaka.
“Volio bih da smo mi, ali trenutačno smo još daleko od toga. Svi smo malo poletjeli nakon dobrih igara u Europi, ali onda smo se otrijeznili u Vinkovcima. I vidjeli kako možemo gubiti kada nismo na pravoj razini. Osijek ide korak po korak, nikada nije prerano za dobre stvari i rezultate, a mi vjerujemo kako ćemo ove sezone napraviti novi iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Favoriti? Već sam rekao kako je Hajduk ove sezone jako dobar, a o Dinamu i Rijeci ne trebam ni pričati. Sve te momčadi imaju kvalitetu, pred nama je jako zanimljiva sezona” završio je Zoran Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.