Zekić: Bit će još veća razlika između četiri kluba i nas ostalih

Foto: fah

Nogometaši Slaven Belupa novu sezonu SuperSport HNL-a otvaraju u nedjelju protiv Varaždina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Zoran Zekić na konferenciji za medije je govorio o ciljevima i očekivanjima od nove sezone.

– Kroz prvenstvo ćemo vidjeti gdje smo i što smo. Ima još 45 dana do kraja prijelaznog roka, bit će još dolazaka i odlazaka. Nije ovo gotova slika, kao i kod drugih prvoligaša. Liga će biti zanimljiva, ali mislim da će biti još veća razlika između ova prva četiri kluba i nas ostalih. Zakon financija i kvalitete se svake godine pomiče i teško je to pratiti, rekao je Zekić pa dodao:

– Pohvaljujem dečke na odrađenim pripremama. Nismo imali nijednu ozljedu. Vidjet ćemo kroz prvenstvo gdje smo. Imamo puno mladosti, malo igrača s iskustvom HNL-a. Ja sam optimist, ali vidjet ćemo što nam život nosi. Kroz sljedećih mjesec dana ćemo sve vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je Zekić da je momčad naporno radila šest tjedana za novo prvenstvo i da je sada cilj na najbolji mogući način ući u novu sezonu. Prvi protivnik je prošlogodišnji drugoligaš Varaždin.

– Za Varaždin je dobra stvar da igra protiv nas, ne treba im motiv više. Momčad koja dođe iz nižeg u viši rang je pobjeđivala u nizu. Znamo da je to susjedski derbi, nadamo se velikom broju gledatelja. Nisu imali toliko promjena ko mi, to je prva utakmica, ne mora biti ta utakmica presudna, iako bi bilo lijepo krenuti s pobjedom, zaključio je Zekić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.