Livaja: Ponosan sam; Jakobušić: On predstavlja sve što je Hajduk

Foto: fah

Hrvatski napadač Marko Livaja potpisao je jučer novi ugovor s Hajdukom do ljeta 2027. godine. Tom prilikom na konferenciji za novinare govorili su predsjednik Uprave Lukša Jakobušić, sportski direktor Mindaugas Nikoličius i sam igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ključ je Marko Livaja. Uspjeli smo ga dovesti i dva put zadržati. Marko predstavlja sve što je Hajduk. On je i mangup i lucidan, ali iza svega stoji kvaliteta. Ima sve što treba. Nekome se to ne sviđa, nekome se sviđa, ali ga se ne može ignorirati i mora ga se poštivati.

– Koliko god da smo mu dali, malo smo mu dali. Zna se njegov značaj za klub. Prodali smo 10 tisuća njegovih dresova. 75 tisuća članova pretplate nisu zbog mene, nego zbog njega. On ima nemogućeg strpljenja, ne znam tko bi to izdržao i svako fotografiranje. Želimo ga i brendirati, malo prodavati majice. Brendirat ćemo ga i on bi mogao biti naš novi Mišo.

Žao nam je što nismo uspjeli osvojiti Superkup, istaknuo je Jakobušić te čestitao Dinamu. Zaželio je svim hrvatskim klubovima sreću u Europi te se osvrnuo na očekivanja od ove sezone:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Želimo biti bolji nego prošle godine. Želimo biti moćni i poštovani. Vjerujem da smo na dobrom putu. Želimo moćan Hajduk koji se bori za trofeje u svim natjecanjima u kojima se natječe. I u Europi. Nije to sanjanje, mi naporno radimo za to. Slijedimo strategiju do 2027. godine, a već smo ispunili cilj osvajanja Kupa. Hajduk je najveći dužnik hrvatskom koeficijentu.
Sportski direktor Mindaugas Nikoličius također je istaknuo važnost ovog potpisa.

– Čestitke Marku na novom ugovoru. Najbolja vijest za nas kad najbolji igrač potpiše dugogodišnji ugovor, to puno toga pokazuje, rekao je Nikoličius.

Livaja se zahvalio na lijepim riječima predsjedniku i sportskom direktoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ponosan sam što ću još pet godina biti ovdje, a dok je moja obitelj ovdje sretna, gledat ćete me ovdje. Ovo je moj klub. Kao momčad imamo mjesta za napredak, nadam se koraku naprijed u HNL-u i prvenstvu, rekao je Livaja te dodao:

– Osjećam se dobro, nisam razmišljao o drugim ponudama. Lijepo mi je kući, imamo još puno stvari za napraviti. Jedna od bitnijih stvari ove sezone je Europa, ali najosnovnije je prvenstvo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.