Zekić nakon Šibenika: Tražimo Europu preko Kupa

Foto: fah

Nogometaši Slaven Belupa svladali su Šibenik u osmini finala Hrvatskoga nogometnog kupa nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Koprivničana Zoran Zekić pohvalio je svoju momčadi i istaknuo kako je pokazala karakter i kvalitetu.

– Teško da ćemo ove godine biti među prva četiri, tako da tražimo Europu preko Kupa! Šalu na stranu. Teška utakmica. Imali smo pod kontrolom 1:0, nažalost, desilo se isključenje Kocijana, poslije toga Krle je imao matnu situaciju za 2:0, nismo zabili. Ono što nam se opet dešava, smiješni golovi. Danas smo opet sami sebi napravili penal. A dobro, izmučili smo se, hvala Bogu idemo ipak sretni doma i imamo par dana pripreme za Hajduk i nadam se da su nam ove dvije utakmice pokazale da imamo kvalitetu i pokazali smo i karakter. Ne samo što smo pobijedili na penale, to je ipak stvarno lutrija, izdržali smo na kraju krajeva dobrih 50-ak minuta s igračem manje. To su neki pozitivni pokazatelji, znači da se ipak dižemo, piše HRT.

Pobjedu je posvetio svom sinu: – Ja ako mogu posvetio bih ovu pobjedu sinu koji sutra slavi 22. rođendan. Ljubavi tatina, ovo je za tebe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.