Zekić razočaran zbog načina gubljenja, Bjelica zadovoljan ali ne u potpunosti

Foto: fah

Dinamo je u derbiju 4. kola HT Prve lige svladao Osijek 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije problem izgubiti u Zagrebu nego što nismo bili hrabriji i konretniji. Nemam što pametno reći, malo sam prazan. Nije problem izgubiti, ali ne sviđa mi se način”, rekao je trener Osijeka Zoran Zekić nakon utakmice.

“Prvo je poluvrijeme bilo na razini prijateljske utakmice. Bez duela, bez ičega. U drugom dijelu bilo je malo bolje, ali već je bilo kasno. Dinamo je bio bolji, njihova ideja je bila vidljivija. Malo sam razočaran, jer moramo pokazati više”, dodao je.

“Neće nas ovo demoralizirati, jer je još 100 bodova u igri, ponavljam nije problem izgubiti od Dinama, ali moramo biti čvršći. Mislim da nismo dali sve od sebe”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O utakmici je govorio i trener Dinama Nenad Bjelica.

“Zadovoljan sam s tri boda. Možda nije bilo nešto briljantno, ali osjetio se umor kod nekih igrača od utorka. Najvažnije da su bodovi ostali u Zagrebu. Nedostajalo nam je svježine, ali znali smo da će nam biti teško, jer Osijek je dobra momčad. Ipak, mislim da smo utakmicu odigrali suvereno i bez velikih stresova”, rekao je.

“Osijek nam je možda stvorio manje probleme u dvjema, trima situacijama iz prekida, ali mislim da smo u cijeloj utakmici djelovali sigurno. Da smo zabili drugi gol iz one dvije, tri prilike u drugom poluvremenu, možda smo utakmicu mogli riješiti i ranije. U svakom slučaju, ova nam pobjeda daje mir za pripremu sljedeće utakmice u srijedu protiv Young Boysa u Bernu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.