Zekić: U Splitu dobijemo pet komada i nismo kažnjeni, u Vinkovcima ne pobijedimo i nismo kažnjeni, ako ne pobijedimo Dinamo tražit ću kaznu

Foto: fah

Trener Osijeka Zoran Zekić najavio je kako će od uprave kluba zatražiti kazne za momčad ukoliko ne pobijede Dinamo u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predložit ću upravi da nas sve kazni ako ne pobijedimo Dinamo! Volio bih reći da su igrači koji su zdravi i spremni motivirani i željni, ali ničime me poslije Vinkovaca nisu u to uvjerili!”, rekao je.

“Neke mi stvari nisu jasne: u Splitu dobijemo pet komada i nismo kažnjeni, u Vinkovcima ne pobijedimo i nismo kažnjeni, a sve premije smo dobili! Puno je lijepih stvari bilo i ne želim da sezona ružno završi, ali prema ponašanju zadnjih dana, sve vodi ka tome…”, opisao je.

“Radiš posao koji voliš, mladi si, zgodan i još ti netko plaća za to! Ako moramo pričati o motivaciji, a još ti dolazi Dinamo, onda smo stvarno ‘u banani’. Nije to napad na igrače nego i na sebe, stavljam se u istu priču, jer porazno je i za mene ako ih ne mogu držati na razini”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.